Friday, October 9, 2009

blOg @ dIaRi


hye my luvly frenz...luf yeaaa...huhhuhu...



erm,nk story pe ehh...

haaa,i got a good story 2 share with u...huhu...

act,i nk tnye la kan,blog nie untuk ape ehhh???

setahu aku,blog ni untuk cter ape2 tentang yg berlaku dlm hidup kite kn...tapi ade jugak blog nie untuk meluahkan ketidakpuashati,mmg xsalah tapi agak2 la kan...jangan private org pun nak story jugak...pikir2 la sket kwannnn...huhu..tapi ade setengah org nk jer cter benda2 tak patut dikongsi...depan org tunjuk baek tp kat belakang punyer la pot pet pot pet...jgn ingat blog u 2 org laen xtau...ello kawan,skunk nie dah canggih la,search jer dah kuar...kite punye minda dah maju berjuta-juta tapak kedepan skrg bknnye perot yang maju ke depan...opsss,sori kalo tempias......asyik makan jer...huhuhu...ag 1 kalo nak mengata kat org 2,agak2 la eh..jgn la smpi dalam blog pun nak terus terang jer share...baek bebenor kamoo...huhu...
pe plak kalo diari hatimu...huhuhu...

haaaa,kalo diari hatimu tu mmg la private,takkan lah nk share jugk knnn...name pun diari kn...betol x??huhu...kite pun xadenye nak g bace diari kamo tue...tau ker?? tau xper...huhu..
k lahh,xtau nk story pe,enjoy ehhh..


-cheer_luf!=)muah
-penaezatul-

Thursday, October 8, 2009

MUET

hyeee...




all my frenz on that day...the speaking test on da same day...



after speaking test, da giler2 tyme...huhu



aina,ya,me,fera,kak aini n hamisah...





after speaking test...appy jer...=)


with ya,kak aini n fera..


u know what is MUET?
MUET stand for Malaysian University English Test is a test of English language proficiency, largely for university admissions. The test is set and run by the Malaysian Examinations Council. Most candidates who sit for MUET do so to apply for admissions in public universities and colleges...
orait,act, i want to share with my luvly frenz n also the silence readers on that speaking test...on 7 october, i need 2 wke up early in the morning for speaking test n ada kt sana dalam pukul 7.30 a.m...thanks to my frenz because u make me wake up earlier...huhu...smpi jer kat sek men keb intan zaharah,ikut je instruction nak ke bilik 2..at level 3,huhhhh,so tireddd...dah lame x naik tangga...ingat dulu2 tyme skolah...huhu...smpi jer kt tmpt yang ditujui,firstly, ktorg kena sign attendance...bile aku tau yg aku ni as CANDIDATE A,makin laju lar jantung aku berdeguppp...huhuhu...dup dap dup dapp...tapi yang hepinye, si fera, acik n budak part 5 course DIA adalah aku punyer candidates...lagi lah gembira sebabnye ktorg penah jadi group sekali...aku bersyukur sgt2...sampai jer turn ktorg, masuk jer bilik exam,i take my place n tetibe jer nervous, aku byk2 berdoa jelah... for the next session on 7 november 2009 for writing,listening n reading sessions....god willing..amin..=)
*sorry,my english is broken*-huhu-
-cheer_luf!=)muah
-penaezatul-

layan eh video niE...=)

video

Lirik Lagu ” Sumaiyah “

Dalam Diri Selembut Sutera

Kau Memiliki Iman Yang Teguh

Kau Nyalakan Obor Agama Dirimu Bak Lentera

Dibelengu Jahiliah Kau Tempuh Dengan Berani

Walau Pun Jasadmu Milik Tuan

Tetapi Hatimu Milik Tuhan Padang Pasir Menjadi Saksi

Ketabahan Keluarga Itu

Tika Suami dan Anak Dibaring Mengadap Mentari

Disuruh Memilih Iman Atau Kekufuran

Samar Jahiliah Atau Sinaran Akidah

Korus::

Sabarlah Keluarga Yasir

Bagimu Syurga Disana

dan Kau Pun Tega Memilih Syurga

Walau Terpaksa Mengorban Nyawa

Lalu Tombak Yang Tajam Menikam

Jasadmu Yang Tiada Bermaya

Namun Iman Didadamu Sedikit Tidak Berubah

Darahmu Menjadi Sumbu Pelita Iman

Sumaiyah Kaulah Lambang Wanita Solehah

Tangan Yang Disangka Lembut

Menghayun Buaian

Mengoncang Dunia Mencipta Sejarah

Sumaiyah Kau Dibunuh Didunia Sementara

Untuk Hidup Disyurga Yang Selama-lamanya

Kaulah Wanita TerbaikSebaik Manusia

Namamu Tetap Menjadi Sejarah.....

...................................

erm,best jgak eh skali skale layan lagu sumaiyah nie...huhu...dah lame xdgr...act,group nie name g-heart n terdiri dari 5 anak teruna trang tang tang lagi...huhu...diorg ni terdiri dari sepupu jer dan masing2 tengah sibuk dengan karier sendiri,ade yang tgh stadi,bertunang pun dah ade...i post video nie saje nk suruh korang layannn...layannn ehhh...leave your comment...huhu...all the best 2 all of u guys...

=cheer_luf!=)muah

-penaezatul-

bEngaNg sEsangAt...

hye my dearest frenz...
as usual,ari kamis je, rase cm nk blik kg..dlm onway blik dr dungun ke kay tee 2,smpi je area kelulut,ade la mamat ni mmg xde budi bahase lgsg,maen ludah jer merata tmpt...korg tau x ape yg jadik,tgn i yg kne ngn ludahan dye 2...aduhh,nk mrh pun ade,tapi nk cmner,benda dah jadik..eeeiii,u make me hottt....mmg bengang gler r...i rase i tau sape mamat 2,tp xkan nk tuduh plak kan...ellooo,ni public k,so pndai2 la berbudi bahase sket..jgn xade rase nk berbudi lgsg...tlng r semat sket dlm dri 2 biar ade rase hormat sket..n xkire la korg berada kt mane2 pn..siyez i ckp,i akn respect kat org yg berbudi bahase n tlng la jage sket perilaku kite kt public....n terapkan nilai BUDI BAHASA BUDAYA KITA dlm diri kite..

erm..xtau nk story per,nantikan melalut lak...huhu...nway,i hope u enjoy with my blog...huhu

=cheer_luf!=)muah
-penaezatul-